In één klap was het mij duidelijk:
als je niet zelf bepaalt hoe je leeft,
doen anderen dat voor je.

Rieke Zantinge

Jarenlang had ik verschillende banen in het onderwijs. Op één of andere manier worstelde ik met die banen. Ik vond dat ik inhoudelijk niet goed tot mijn recht kwam. In plaats van goed onderwijs te geven, moest ik politieke spelletjes spelen om mijn hoofd boven water te houden. Schoolresultaten leken belangrijker dan goed onderwijs.
In het voorjaar van 2015 nam mijn leven een wending. Ik woonde een theatershow bij over keuzes maken en je leven in eigen hand houden. Het opende mijn ogen. In één klap was het mij duidelijk: als je niet zelf bepaalt hoe je leeft, doen anderen dat voor je.

“Ik nam ontslag. En dat was één van de beste beslissingen ooit.”

Die eye-opener die ik nodig had, konden anderen waarschijnlijk ook gebruiken. Ik besloot mijn talenten op het gebied van organiseren en didactiek te bundelen en een inspiratiefabriek op te zetten: Inspirators Factory. Tegenwoordig verhuur ik dus inspiratie. Wat een verademing! Zo kan het dus ook!

 

IF biedt inspiratieprogramma’s op maat. De programma’s variëren van het inzetten van een enkele spreker tot een compleet verzorgd evenement, in-company of op een bijzondere locatie. Er wordt altijd gekeken naar de specifieke situatie waarbij passende inspirators worden ingezet, in elke branche en op elk niveau. Naast een uitgebreid inspiratorsportfolio biedt IF de keuze uit een scala van prachtige

locaties, cabaret, theater, muziek en nieuwe ideeën.

IF is een inspiratieplatform en heeft als doel andere mensen en organisaties te inspireren. Anders naar hun leven te kijken. En naar hun werk. Of naar de wereld. IF ontwikkelt sterke visuele concepten voor live events en live communicatie. Om onze creatieve concepten te verbeelden werken wij samen met sterke visuele partners.

“De missie van IF is om dit positieve gedachtengoed zoveel mogelijk te verspreiden met als doel de samenleving weer naar de zonnige kant te laten bewegen”

Rieke