Liesbeth Mekkering

Van zeer actieve zakenvrouw, onderneemster terug geworpen in bed door medisch falen. Liesbeth was totaal verlamd, alleen haar linkerarm deed het nog. In haar boek ‘Terug in het zadel’ beschrijft Liesbeth Mekkering hoe ze heeft moeten knokken om er weer bovenop te komen, hoe de Nederlandse high society reageerde op haar handicap en hoe ze uiteindelijk de ziekenhuisdirectie en de verzekeringsmaatschappij op de knieën kreeg. Haar missie is never, never give up.

 

 

Liesbeth weet uit eigen ervaring dat het altijd weer licht kan worden. Na het ongeluk er was hoop, ze had een incomplete hoge dwarslaesie waardoor functies terug kunnen komen. met als vooruitzicht: levenslang in een rolstoel. In het begin zelfs nog aan de beademing. Liesbeth besloot dat terug moesten komen. Mekkering won de strijd, maar het kostte haar bloed, zweet en vele tranen.

 

Inmiddels rijdt Liesbeth weer paard en is ze  weer een nieuw ambitieus bedrijf gestart! De een overkomt dit, de ander dat. De vraag is: hoe ga je ermee om? Liesbeth probeert er zo veel mogelijk uit te halen en wil niet denken in begrenzingen.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • ondernemen
  • omgaan met tegenslagen
  • mindset