Jos Burgers

Jos Burgers, marketingman in hart en nieren, gepassioneerd humorist en auteur van vele bestsellers zoals bijvoorbeeld ‘Klanten zijn eigenlijk nét mensen! Jos trapt open deuren in op een humoristische manier. Jos schudt je wakker. Veel boeken van Jos worden managementboek van het jaar!

Er zijn mensen die er heel veel voor over hebben om Jos te mogen horen inspireren. Toch blijft Jos heel bescheiden. Wat volgens hem de reden is voor zijn succes? Geluk, talent en hard werken! Burgers persoonlijke missie is om veel zaken gewoon simpel te maken.

 

In 2009 schreef Jos het boek ‘Hondenbrokken’ een managementroman over klantgerichtheid. Ook schreef hij ‘Geef nooit korting!’ en in 2012 kwam Gek op gaten uit. Het was het bestverkochte managementboek van dat jaar. Zijn laatste boek, uitgebracht in 2014, is getiteld De Wet van Snuf. Die titel gaat over de kracht van geven bij het versterken van relaties en is uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van 2014.

Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Jos Burgers houdt het publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk kijken. Dit doet Jos door gebruik te maken van praktijkvoorbeelden. Ook humor is een belangrijke factor bij zijn presentaties.

 

Onderwerpen voor inspiratie:

 

  • marketing & strategie
  • geluk
  • voor succes moet je kiezen!
  • de vijf elementen voor succes
  • leren en lachen tegelijk